Appartementen

Steeds meer mensen willen tijdens hun vakantie lekker zelf hun maaltijden klaar kunnen maken. Daarnaast is het ook veel fijner om met een bepaald groepje op vakantie te gaan waardoor mensen er steeds vaker voor kiezen om bijvoorbeeld met familie of vrienden op reis te gaan. Net omwille van deze redenen worden de appartementen op het Spaanse eiland Mallorca dan ook steeds populairder. Verspreid over het eiland zijn verschillende interessante en grote complexen terug te vinden waar je de mooiste appartementen kan vinden die daarnaast ook nog eens beschikken over tal van extra faciliteiten. In ieder geval, wil je graag op vakantie naar het prachtige Mallorca en wil je daar bij voorkeur verblijven in een appartement? Geen probleem! Op deze pagina stellen we graag de beste en mooiste appartementen op het eiland aan u voor.


Viva Ca’n Picafort ****

Viva-can-PicafortHet Viva Ca’n Picafort complex beschikt in totaal over 285 appartementen die stuk voor stuk comfortabel zijn ingericht. Doorheen het complex zijn vijf liften terug te vinden, er is een minimarkt aanwezig en ook een wasserette staat ter beschikking van de gasten. Daarnaast kunnen gasten in het volledige complex genieten van gratis draadloos internet is er een riante tuin terug te vinden van zomaar even 10.000 vierkante meter. Uiteraard willen vakantiegangers tijdens de zomer graag kunnen genieten van een heerlijk zwembad en ook dat is hier terug te vinden. Er is een openluchtzwembad en een speciaal panoramazwembad voor de gasten.


Eurocalas ***

EurocalasEurocalas is niet zomaar een appartementencomplex, het is een club waarbij je als gast ook nog eens de beschikking krijgt over een enorm aanbod aan faciliteiten. De studio’s en appartementen zijn steeds comfortabel ingericht en voordelig te boeken. Daarnaast kunnen gasten hier genieten van diverse prachtige landschapszwembaden, is er een bijzonder uitgebreid animatieprogramma voorzien (niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen) en werd het complex recent gerenoveerd waardoor alles er haast als nieuw uit ziet. Alle kamers beschikken steeds over satelliet-tv, een balkon en airco.