Reisgidsen

We kunnen met recht en rede stellen dat Mallorca één van de populairste vakantiebestemmingen is van Europa. Ieder jaar opnieuw brengen miljoenen mensen van over de hele wereld hun vakantie door op dit in de Balearen gelegen eiland. De haast ongekende veelzijdigheid van deze vakantiebestemming zorgt er voor dat iedereen er toe aangetrokken wordt. Jong of oud, een liefhebber van cultuur of juist van een gewone zonvakantie, iedereen zal hier de tijd van zijn leven beleven. Ben je ook van plan om binnenkort een vakantie te boeken naar Mallorca, heb je ze al geboekt of wil je gewoon graag meer te weten komen over dit eiland? In dat geval is het beslist de moeite waard om even kennis te maken met onderstaande reisgidsen.


ANWB Extra Mallorca

De bekende en bijzonder compacte ANWB Extra reisgidsen staan er om bekend boordevol interessante informatie te staan. Daarnaast bevatten al deze reisgidsen ook nog eens een grote uitneembare kaart en uiteraard is dat ook bij deze Mallorca gids het geval. Door de ANWB Extra Mallorca in huis te halen kies je voor een uiterst complete reisgids boordevol informatie over overnachten, de bezienswaardigheden die op het eiland terug te vinden zijn, leuke wandelingen en ga zo maar door. Ben je met andere woorden op zoek naar een compacte reisgids die je aldus eenvoudig mee kan nemen, maar die toch boordevol interessante informatie staat? In dat geval is de ANWB Extra Mallorca voor jou zeker en vast een goede keuze!

» Bestel de ANWB Extra Mallorca reisgids nu extra voordelig bij Bol.com!


Marco Polo Mallorca

De Marco Polo Mallorca reisgids is een uitermate veelzijdige reisgids die je nog voor je vakantie wordt aangevat meteen laat kennismaken met het indrukwekkende en vooral bijzonder veelzijdige Mallorca. Deze reisgids biedt je niet alleen interessante informatie over de geschiedenis van het eiland, daarnaast staat ze boordevol leuke en actuele tips en krijgt niet alleen de cultuurliefhebber voldoende informatie voorgeschoteld. Uiteraard wordt er veel aandacht besteed aan de bezienswaardigheden op het eiland, maar ook mensen die houden van winkelen en lekker eten komen in deze reisgids heel wat interessants te weten. Tel daarbij ook nog eens op dat er een speciaal onderdeel zich specifiek richt op mensen die een low budget reis willen ondernemen en je hebt meteen ruim voldoende redenen om deze reisgids in huis te halen!

» Bestel de Marco Polo Mallorca reisgids nu extra voordelig bij Bol.com!


Capitool Reisgids Mallorca, Menorca & Ibiza

De volledige Balearen worden verzameld in deze unieke maar liefst 208 pagina’s tellende reisgids boordevol interessante informatie. Ook deze Capitool Reisgids staat wederom garant voor een ongekende hoeveelheid interessante informatie die aan de hand van prachtige foto’s in beeld wordt gebracht. Alle bezienswaardigheden van de eilanden worden niet alleen besproken, daarnaast wordt ook de geschiedenis uitgebreid toegelicht, is er ruimte voor interessante tips over waar lekker te gaan eten en goed te gaan shoppen en ga zo maar door. Wanneer je op zoek bent naar een uiterst complete reisgids en dat niet alleen voor Mallorca, maar ook voor Menorca & Ibiza, dan is deze Capitool reisgids voor jou ongetwijfeld een uiterst interessante keuze!

» Bestel de Capitool Reisgids Mallorca, Menorca & Ibiza nu extra voordelig bij Bol.com!


Wandelen op Mallorca

Mallorca is één van de drukste bezochte eilanden ter wereld en dat is niet zonder reden. Er wordt wel eens gefluisterd dat iedereen Mallorca op een dag gezien moet hebben en dat is eigenlijk niet meer dan terecht. De ongekende natuurschoon die het eiland in de aanbieding heeft zorgt er alleen al voor dat een bezoekje aan de Balearen meer dan gerechtvaardigd wordt. Ieder jaar opnieuw wordt het eiland door miljoenen mensen van over de hele wereld bezocht die er niet alleen willen genieten van een zon-, zee-, strandvakantie, maar die er ook nog eens willen kennismaken met de ongelofelijke natuurpracht die op Mallorca schuilgaat. Wanneer je hier ook wel voor te vinden bent en je op zoek bent naar een reisgids die je meeneemt langs de mooiste routes van het eiland, dan is deze Wandelen op Mallorca reisgids voor jou een absolute must!

» Bestel de Wandelen op Mallorca reisgids nu extra voordelig bij Bol.com!


Rother Wandelgids Mallorca

De Rother Wandelgids Mallorca is een interessante reisgids voor iedereen die tijdens zijn of haar vakantie op het eiland leuke wandelingen wil ondernemen. Mallorca is een bijzonder veelzijdige vakantiebestemming en dat geldt beslist ook voor mensen die houden van lange en mooie wandelingen. Er is in eerste instantie dan misschien wel het vlakke zuiden, dat staat in schril contrast met het bergachtige noorden van het eiland. Daarnaast biedt iedere wandeling je opnieuw een compleet nieuwe verrassing waardoor je eigenlijk nooit uitgekeken raakt op dit prachtige Spaanse eiland. De Rother Wandelgids Mallorca telt in totaal zestig verschillende wandelingen waardoor het absoluut een aanrader is voor de wandelliefhebber die Mallorca gaat bezoeken.

» Bestel de Rother Wandelgids Mallorca nu extra voordelig bij Bol.com!


100% Mallorca, Menorca & Ibiza

Drie reisgidsen in één enkel boek, zo kunnen we deze 100% Mallorca, Menorca & Ibiza eigenlijk het beste noemen. Deze bijzonder uitgebreide reisgids is ideaal voor reizigers die tijdens hun vakantie meerdere eilanden gaan bezoeken of voor wie er aan denkt om later nog een extra reis te boeken. Het moet wel gezegd, de reisgids richt zich in het bijzonder op de eilanden Mallorca & Menorca. Wanneer je graag ook uitgebreide informatie wil over het nabijgelegen Ibiza is het aangeraden om toch voor een aparte reisgids te kiezen. Ben je echter op zoek naar een ietwat alternatieve reisgids die speciale aandacht besteedt aan bijvoorbeeld het uitgaansleven op het eiland, dan is deze 100% reisgids misschien toch een aanrader.

» Bestel de 100% Mallorca, Menorca & Ibiza reisgids nu extra voordelig bij Bol.com!