Golfbanen op Mallorca krijgen upgrade

Het is algemeen bekend dat Mallorca een uiterst populaire vakantiebestemming is voor zonaanbidders, maar wist je ook dat Mallorca ook door fervente golfers maar wat graag wordt bezocht? Ieder jaar opnieuw krijgt het eiland dan ook bijzonder veel mensen over de vloer die er van houden om een balletje te slaan. Om nog beter tegemoet te komen aan de verwachtingen van deze doelgroep heeft Mallorca besloten om extra te investeren. Een upgrade van vier van de belangrijkste golfbanen moet er voor zorgen dat de bestemming de komende jaren nog aan populariteit zal toenemen onder golfers. Het eiland beschikt in totaal over zo’n 20 golfbanen en de investering die het wil doen is goed voor een bedrag van zo’n slordige 2 miljoen euro.

Grote investeringen

golf MallorcaMariott Golf Son Antem is de eerste golfbaan die zal investeren in het verbeteren van de baan. Het betreft een investering van zo’n 700.000 euro. Ook Club de Golf Son Servera zal de kwaliteit van haar baan verbeteren en heeft daarvoor de beschikking over 600.000 euro. Club de Golf Alcanada heeft voldoende aan een bedrag van 250.000 euro voor een niet onbehoorlijke opknapbeurt.

Bovenstaande golfbanen zijn evenwel niet de enige die er voor kiezen om te investeren in de toekomst, in tegendeel. Eerder koos ook Golf Son Muntaner er reeds voor om de deuren te sluiten en het oude gras te vervangen. Het seizoen komt voor deze golfbaan nog iets te vroeg, maar verwacht wordt dat ze in oktober terug de deuren zal openen.

Golf Son Antem

De Golf Son Antem (die over 36 holes beschikt) gaat de beschikbare middelen gebruiken om een globale verbetering en renovatie door te voeren. De renovatie zou zich in het bijzonder richten op een viertal greens evenals drie vijvers. Ben jij ook een fervente golfer en heb je net zoals velen een hart voor het prachtige eiland Mallorca? In dat geval zal je, je favoriete hobby hier zomaar even nog intenser kunnen beleven!