Globales America Hotel

Het all-inclusive hotel Globales America is één van de populairste hotels van het eiland Mallorca en dat niet alleen bij Belgen, maar ook bij Nederlanders. Het hotel combineert een zeer gunstige ligging met een groot aantal faciliteiten en een zeer interessante overnachtingsprijs. U kunt in het hotel rekenen op in totaal 321 kamers in het hoofdgebouw en nog eens 45 kamers in het bijgebouw. In het hotel zijn verschillende liften aanwezig en gasten kunnen er gebruikmaken van een zonneterras alsook een tv-ruimte en verschillende zwembaden. Aan het zwembad zijn uiteraard ook de nodige ligbedden en parasols terug te vinden. Bent u op zoek naar een veelzijdig, gunstig gelegen en voordelig all-inclusive hotel op het eiland Mallorca? Dan is het hotel Globales America voor u misschien wel de beste keuze!

Ligging

Het populaire all-inclusive hotel Globales America in Calas de Mallorca is gelegen op een afstand van slechts 70 meter van het fijn zandstrand van Cala Domingos. Het hotel is daarnaast gelegen op ongeveer 150 meter van het centrum van Calas de Mallorca. De afstand naar de luchthaven van Palma de Mallorca bedraagt tot slot 75 kilometer.

Kamers

Het Hotel Globales America dat overigens bijzonder geschikt is voor families met kinderen beschikt over een groot aantal kamers die zich net zoals de rest van het hotel kenmerken door een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding. De kamers bevinden zich verspreid over het hoofd- en bijgebouw en beschikken allen over satelliet-tv met Nederlandstalige kanalen, een minibar, een safe, airco en uiteraard mag ook een balkon niet ontbreken. Speciaal voor mensen die met de hele familie op vakantie gaan zijn er verschillende grote familiekamers in het complex terug te vinden.

Ontspanning

Gasten van het hotel kunnen verschillende sporten beoefenen die gratis worden aangeboden. Het gaat daarbij om sporten zoals boogschieten, tennis, tafeltennis, volleybal, minivoetbal en aquagym. Verder is er een shuffle-board aanwezig en kunnen gasten rekenen op internationale animatie tijdens de dag, maar ook ‘s avonds. Kenmerkend voor het Globales America hotel is dat er ook Nederlandstalige animatie aanwezig is.

Extra mogelijkheden tegen betaling

Verschillende faciliteiten die door het hotel worden aangeboden zijn tegen betaling. Het gaat daarbij om het spelen van een potje biljart, maar ook golfen en watersporten is beschikbaar tegen een meerprijs. Verder zijn er verschillende mogelijkheden in het hotel aanwezig om te beschikken over draadloos internet, maar ook daarvoor dient u rekening te houden met een meerprijs net als wanneer u een ligbeld en parasol aan het strand wenst te huren.

Globales America Hotel boeken

Het Globales America hotel boeken is in België bij verschillende touroperators en reisorganisaties mogelijk. Wij hebben de goedkoopste mogelijkheden bij de beste reisorganisaties alvast even voor u op een rijtje geplaatst:

» Boek het Globales America Hotel nu extra voordelig bij Sunweb